Akkujen myyntiä ja vanhojen akkujen keräystä Turussa

 

KA Tarvike Oy on akkujen asiantuntija Turussa. Meiltä saat Vartan ja Boschin korkealaatuiset akut kaikkiin kulkuneuvoihin ja laitteisiin. Palveluihimme kuuluu sekä akkujen myynti että vanhojen akkujen keräys.

Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä. Opastamme mielellämme oikean akun valinnassa ja kerromme akkujen ominaispiirteistä. Ota yhteyttä!

Valikoimaamme kuuluu mm.:

 

-autojen akut

-moottoripyörien akut

-veneiden akut

-aurinkosähköjärjestelmien AGM-akut.

Kaikki valikoimamme akut olemme valinneet huolella, asiantuntijuuttamme ja yli 20 vuoden työkokemustamme käyttäen. Voit siis luottaa siihen, että meiltä ostamasi akku on toimintavarma ja laatutuote. Tule tutustumaan runsaaseen akkuvalikoimaamme!

Kaikki Vartan akut on suunniteltu vankalla ammattitaidolla. Ne ovat luotettavia ja laadukkaita sekä pitkäikäisiä. Tuotemerkillä on yli 125 vuoden pitkä historia.

Exide on yksi maailman johtavimmista akkujen valmistajista. Sen korkealaatuisissa akuissa hyödynnetään uusinta teknologiaa. Tästä syystä ne ovat aina käyttövarmoja ja tehokkaita.

Palvelemme sinua mielellämme kaikissa akkujen myyntiin liittyvissä asioissa. Meidät löydät Turun Kärsämäestä. Ota yhteyttä!

 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Yhteydenottolomake