Suodattimet Turun Kärsämäestä

Vuodesta 1962 asti toiminut M-Filter on kotimainen suodattimien valmistaja, joka valmistaa yli kaksi miljoonaa suodatinta vuodessa. Valikoimastamme Turusta saat valmistajien suodattimet. Kysy lisää!

M-Filter

M-Filterin suodattimia käytetään niin ensiasennuksessa kuin alkuperäisvaraosinakin ja yritys onkin alansa markkinajohtaja Suomessa.

M-Filterin suodattimet on suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin. M-Filterillä on hallussaan laatu- ja ympäristösertifikaatit ISO-9001 ja ISO-14001. Valikoimiimme kuuluu öljy-, ilma- sekä raitisilmasuodattimet.

Valikoima

Varastostamme löytyy kattava valikoima suodattimia kaikkiin yleisimpiin liikenteessä oleviin ajoneuvoihin. Tilauksesta toimitamme myös erikoisempia suodattimia. Välillä joudumme käyttämään muunto-ohjelmia, jolloin suodattimesta olisi hyvä tietää alkuperäisnumero tai ainakin mitat ja muodot.

Toimittamamme suodattimet ovat pääasiassa M-Filter, Fleetguard, Mann-Filter, Hengst, Donaldson, Fram, Mahle/Knecht, Nipparts, Herth+Buss, Baldwin, Airfil sekä WIX filters

Kiinnostuitko palveluistamme?

Yhteydenottolomake