Kärsämäentie 6, 20300 Turku  |  Puh. 02 277 2700

Tuotteita ja tarvikkeita kaikkiin ajoneuvoihin

Lisävalot autoihin Turusta

Olemme monipuolinen autotarvikeliike, joten valikoimastamme löydät myös lisävalot kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Kysy lisää!

LED-LISÄVALOSARJAT

Meiltä kattava valikoima led-lisävalosarjoja autoon. Led-valosarjat parantavat näkyvyyttä liikenteessä sekä lisäävät turvallisuutta. 

Hella

Hellan kattavasta valikoimasta löytyy valoja joka lähtöön: päivävalosarjat, kaukovalot, sumuvalot, peruutusvalot, majakat ym.

Sim ja Hi-Lite

Valitse nämä, kun haluat edullisemman vaihtoehdon lisävaloille. Tuotteita saatavana kirkkaalla lasilla (ref 17,5) sekä sinisellä lasilla (ref 12,5).

Päivävalot ja huomiovalot

Huomiovalojen etuna on pieni virrankulutus sekä sitä seuraava pienempi polttoaineen kulutus.

Mikäli ajetaan jatkuvasti lyhyitä matkoja, etenkin talvella, on hyvä ladata akkua säännöllisesti sekä pyrkiä minimoimaan virrankulutus mahdollisimman pieneksi. Virrankulutusta voi vähentää esimerkiksi pitämällä puhaltimen mahdollisimman pienellä, käyttämällä istuinlämmitintä/takalasinlämmitintä mahdollisimman pienellä teholla ja vain tarvittavan ajan. Päivävalot pudottavat myös virrankulutusta huomattavasti koska niiden teho on n.kymmeneksen ajovalojen kuluttamasta virrasta. Näitä valoja on uusissa autoissa vakiona ja vanhemmissa autoissa voidaan käyttää jälkiasennettavia malleja.

Huomiovalot ovat pakollisia kaikissa uusissa autoissa 7/2011 alkaen.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Yhteydenottolomake